Maar je hebt wel gelijk, voor server product heeft dit misschien geen nut, tenzij je grafische rekenkracht nodig hebt ofzo, dan kunnen die drivers misschien wel handig zijn. Maar Canonical maakt soms rare bochten, maar ze willen wel vooruit met linux. En volgens mij is het idee, als de meeste spellen werken, kunnen we misschien toch wel nog een paar twijfelaars overhalen om toch linux te gebruiken. MacOS ondersteuning voor gaming is trouwens ook waardeloos.

  • U krijgt de beschikking over toonaangevende beveiliging tegen onder andere malware, wifi-dreigingen en phishingaanvallen, zonder dat de snelheid of prestaties eronder lijden.
  • Dezelfde dag werd de build beschikbaar gesteld aan Windows Insiders.
  • Dit zijn dikwijls het type van mensen dat denken dat ze kunnen werken met een computer en verstand hebben van vanalles en nog wat, maar dus photoshop opstarten om een foto te resizen.

De update bevat ook een nieuw systeem voor het geven van tips aan gebruikers over nieuwe functies in Windows 10. In build begon ook het Actiecentrum notificaties te tonen om gebruikers te helpen bij het vinden van nieuwe functies in Windows. In latere builds bracht Microsoft verschillende verbeteringen aan aan Narrator. Op 5 november rolde Microsoft build uit naar Windows Insiders. De build werd later uitgerold naar Windows Insiders in de Slow Ring op 9 november 2015 en uiteindelijk begon op 12 november 2015 de uitrol van de eerste grote update voor Windows 10 naar de Current Branch. Deze update werd beschikbaar gemaakt voor Windows 10-gebruikers en gebruikers van Windows 7, 8 en 8.1 kunnen de update installeren als deel van de Windows 10-upgrade-installatie.

Kunt U Niet Afdrukken Of Scannen Na Een Update Of Upgrade Van Windows 10?

Maar misschien is meer niet haalbaar als we de vrijheid van de eindgebruiker hoog in het vaandel willen houden. Mijn eigen advies aan mensen die met Linux willen beginnen is om er van uit te gaan dat je eerste drie installaties naar de knoppen gaan.

Gebruik

Ook moest hij intikken ‘dat hij wist wat hij deed’ voordat hij door kon gaan. LMMS werkt op Linux ook zonder wine, maar deze gratis DAW kan alleen vst laden ( windows .dll bestanden ) als LMMS compileerd word met wine in gedachte. Vergeet niet dat het marktaandeel Download hier snel kan schommelen wanneer er een makkelijk bruikbaar platform beschikbaar is X] en zeker omdat er genoeg redenen zijn om de status quo te wijzigen. Een individu hoeft zich niet druk te maken over marktaandelen.

Maar het is en blijft natuurlijk user error gezien het systeem precies deed wat gevraagd werd. Wel waarschuw ik hen dat zij niet alle andere tips daar moeten doen, of zelfs liever geen één als hun systeem snel/goed genoeg is voor een normale installatie. Dat is waar, de meeste informatie op internet voor Windows gebruikers is gericht op absolute beginners. Wat jij voorstelt gaat tegen de kern van ‘baas zijn van je eigen systeem’.

Leave a Comment